onsdag 7 januari 2009

tillbaka igen

Nu är man tillbaka från julpausen och det nya året har börjat.
Skolan började idag och det känndes faktist helt okej att stiga upp imorse, jag har lovat MIG SJÄLV att försöka fixa skolan. Jag åt tillomed frukost imorse och tog mig tid och fixade mig i lugn och ro, när jag väl kommer till bussen så kommer inte gymnasibussen och jag får vänta till 8:25 roligt roligt. När jag väl kommer till skolan så möts jag av dom underbaraste människor som finns, mina klasskompisar. Man har inte tråkigt en sekund med dom och jag hoppas att det fortsätter så här. Linnea fyller 18 om två veckor så vi ska ut den 30:onde, vi hade tänkt att äta lite på gränden och sedan dricka lita smått hos någon och sen ta oss ut på krogen.

Just nu sitter jag och dricker kanel latte och ska snart skriva en recention på white oleander som jag verkligen rekomenderar, lägger ut recentionen här senare.

I måndags var jag till läkaren och nu ska en ny utredning påbörjas och jag är så glad, för nu verkar jag ha kommit till rätt ställe. Dom tyckte att det var viktigt att jag skulle få en diagnos så jag kan lära mig att leva med det och få hjälp. Jag ska dit igen på måndag och träffa en läkare som är specialist i medecin, och jag hoppas jag får hjälp med sömnen så jag klarar av skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar